Mentre estudiava el batxillerat anava a fer dibuixos amb la Carme Benet de les Borges Blanques. Allà se’m va despertar el cuquet de treballar el fang i durant aquets anys em vaig anar presentant per lliure a la Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics de Tàrrega.

A l’hora de seguir els estudis vaig triar la via de l’Enginyeria de Telecomunicacions, que és encara a dia d’avui a allò que em dedico professionalment i que em porta una bona quantitat de satisfaccions.

Cap a mitjans dels 2012 vaig sentir la necessitat de tornar a fer treballs artístics. Realment, però, mai no els havia aparcat del tot perquè la creació ha estat present a la meva vida en tots els àmbits: en el treball diari en el mon de les IT, en la construcció de mobles, en la transformació d’objectes i en totes les activitats que he desenvolupat. És ara que me n’adono que sempre he he tingut un esperit creatiu sense ser-ne conscient.

Treballar el fang i la fusta representa per mi obrir un parèntesis a la vida i focalitzar-me en el camí cap a un lloc desconegut, on el camí és allò que gaudeixo i durant aquest viatge tot és neutre, no hi ha bo ni dolent.

L’altra vessant, la transformació d’objectes, és més impulsiva que no pas reflexionada i sorgeix d’un concepte o bé de la necessitat imperiosa de fer allò que et passa pel cap i que ja no té aturador.

M’agrada la fotografia des dels temps del blanc i negre on nosaltres mateixos muntàvem els rodets i positivàvem les fotos. Ara podem penjar a la xarxa una imatge, presa fa un instant, i compartir- la immediatament.

La major part de tècniques i habilitats que he adquirit estan basades en la descoberta d’una forma autodidacta i fins fa poc amb els savis consells del meu pare.

En aquesta plana web vaig recollint els objectes que creo i endreçant-los per compartir-los amb vosaltres.

Desitjo que us agradin.